Makarony ryżowe

Makaron Ryżowy Wstążki

Makaron Ryżowy bezglutenowy marki Goong świetne nadaje się jako dodatek do dań kuchni azjatyckiej. Wstążki stanowią podstawę na przykład do słynnego tajskiego Pad Thaia. Makaron ryżowy doskonale komponuje się z sosami, mięsami, warzywami, a także owocami morza. Jest wyjątkowo lekki i niskokaloryczny, dlatego polecany jest dla wszystkich, którzy pozostają na diecie. Produkt jest bezpieczny dla chorujących na celiakię.

Masa netto: 200 g

Kraj pochodzenia: Wietnam

Składniki: Mąka ryżowa 90%, woda.


Wartość odżywcza na 100 g produktu

Wartość energetyczna 1462 kJ/350 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 79 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 7,0 g
Sól 0,50 g