Makaron typu noodle 71,1 %: mąka pszenna, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, tapioka – skrobia z manioku, sól, stabilizatory: E 501, E 339, E 450, E 451, E 452, E 412; cukier, wzmacniacz smaku: E 621; barwnik: E 160a; substancja spulchniająca: E 500; kurkuma, przeciwutleniacz: E 307.
Sos 27,8 %: olej palmowy, woda, przyprawy (czosnek, cebula, imbir), wzmacniacze smaku: E 621, E 635, E 627, E 631; cukier, sos sojowy [woda, ekstrakt z fermentowanych nasion soi (zawiera pszenicę), cukier, sól, wzmacniacze smaku: E 621, E 627, E 631; barwnik: E 150c; regulator kwasowości: E 260; substancja konserwująca: E 202; stabilizator: E 415; aromat, jodek potasu], koncentrat gotowanego tamaryndowca (tamaryndowiec, woda, substancja konserwująca: E 202), sos teriyaki [sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), woda, cukier, mirin (ryż, woda, etanol, sól), sól, etanol, imbir mielony, regulator kwasowości: E 270; ekstrakt drożdżowy, substancja zagęszczająca: E 415], hydrolizowane białko sojowe, sól, sos ostrygowy [woda, cukier, sól, ekstrakt z ostryg (mięczak), skrobia modyfikowana, mąka pszenna, barwnik: E 150a], aromat, regulator kwasowości: E 330; substancja konserwująca: E 202; barwnik: E 150d; przeciwutleniacz: E 307.
Opakowanie z warzywami 1,1 %: odtłuszczone ziarno soi, warzywa suszone [cebula dymka (szczypiorek), marchew].
Wartość odżywcza w 100 g produktu po przygotowaniu
Wartość energetyczna |
1012kJ/241 kcal |
Tłuszcz |
8,8g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4,4 g |
Węglowodany |
32 g |
w tym cukry |
2,6 g |
Białko |
5,6 g |
Sól |
1,1 g |